Naša kompanija

Kompanija ZLATIBORSKI DOM D.O.O. ima dugogodišnje iskustvo u prodaji apartmana, kuća, placeva, većih zemljišnih kompleksa i seoskih imanja na području Zapadne Srbije. Osim prometa nepokretnosti, našim klijentima pružamo i kompletne usluge konsaltinga i inženjeringa, što podrazumeva pribavljanje sve potrebne dokumentacije do građevinske dozvole, ali i izgradnju i održavanje objekta, njegovo izdavanje...obratite nam se sa poverenjem i dobićete partnera u ostvarivanju vaše vizije.

 

ZLATIBORSKI DOM DOO je nastao od prve zlatiborske agencije za nekretnine - Aquarius, pokrenute još 2004. godine. Mnoštvo zadovoljnih klijenata i renome naše firme garancija su da ćete biti zadovoljni našom uslugom. Tečno govorimo ruski i engleski i posedujemo sve potrebne dozvole i licence za delatnosti kojima se bavimo. 

Obratite nam se sa poverenjem!

 

Našim klijentima pružamo potpunu pravnu zaštitu. Vaše je samo da izaberete nekretninu, naše je sve ostalo - provera dokumentacije, izrada kupoprodajnog ugovora, prevod nepokretnosti u katastru, prevod, struje, vode, televizije... Broj u registru posrednika 330.